2018. március 21., szerda

.

Minimalizálási szenvedélyem eljutott a blogjaimra is. Jelenleg azon dolgozom, hogy minden régi blogomat összeszedjem és egy felületre feltöltsem.
Mivel a blogjaim egy része (még a blogolos időszakból) a blog.hu-ra került feltöltésre, egy része pedig itt van, így el kellett döntenem, hogy oda, vagy ide cuccoljak be teljesen.
Mivel a blog.hu-n valahogy több az élet, fiatalosabb, pörgősebb az egész rendszer, motiválóbb, így őket választottam. Még az íráshoz is kedvet kaptam. Mióta itt vagyok, teljesen motiválatlan vagyok, pedig mondanivalóm lenne.
Amint végzek a munkálatokkal, a blogger blogom törlésre kerül.

9 megjegyzés:

 1. De akkor megirod itt előbb, hogy hol lesz az új blog??

  VálaszTörlés
 2. Sajnos a blog.hu csak akkor enged kommentelni, ha regisztrálva vagy oda, így csak olvasni foglak :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Oh igen? A teljes bejegyzést átvitte, meg a kommenteket is, és azt hittem, ott is csak beállítás kérdése a kommentelés.

   Törlés
 3. Mennék én is majd hozzád. Lehet?

  VálaszTörlés
 4. Jajjmán lányok... még szép.... :)

  VálaszTörlés
 5. Eltelik pár hónap, hogy ne lennék, s alig van valaki a helyén... :-)

  VálaszTörlés
 6. Bocsánat, újabban nem jelzi a blogger a kommenteket... :(

  VálaszTörlés

Köszönöm hozzászólásodat! Ellenőrzésem után megjelenik az oldalon, addig is kérlek legyél türelemmel! (Előfordulhat, hogy ez hosszabb időt vesz igénybe, hiszen nem ülök örökké a gép előtt!)
További szép napot!

.

Minimalizálási szenvedélyem eljutott a blogjaimra is. Jelenleg azon dolgozom, hogy minden régi blogomat összeszedjem és egy felületre feltöl...