2017. november 29., szerda

?-!

Tény:
Sok ember álmodozik a lehetőségekről, majd amikor ott vannak, elengedik őket és gyűlölik azokat, akik viszont élnek velük. 

Kérdés:

Milyen lehetőséget engedtél el legutóbb?
Milyen lehetőséget használtál ki legutóbb?

9 megjegyzés:

 1. Nem használtam ki és nem hagytam ki, nem jött egy sem...
  Ez a leggázabb nem?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt valahogy nem tudom elhinni. Nem jött, vagy nem vetted észre? A lehetőségek mindig, mindenhol ott vannak.

   Törlés
  2. Attól függ, hogy mi "A" lehetőség. Most például akciósan rendeltem jó dolgokat, de én ezt nem tartom annak:) "A" lehetőséggel kapcsolatban nekem egyből a munkahelyi váltás ugrott be, hát ott nem volt mit kihagyni. Persze van akinek a párkapcsolat jut eszébe, vagy a pénz, eladni-venni akármit. Nagyon szubjektív a dolog.

   Törlés
  3. Számomra minden lehetőség, én mindenben a lehetőséget látom - akár egy ülőhely a tömött vonaton is - érdekes módon 10-ből 9 ember nem használja ki - de sorolhatnám estig is.

   Törlés
 2. Vannak-voltak-lesznek, bár talán egyre kevesebbet hagyok ki. Vagy - nem élem meg kihagyott lehetőségként. És gyűlölni nem gyűlölök ezért senkit ezért, max. irigylem, de ez az én gondom.

  VálaszTörlés
 3. Törtem én is a fejem, már többször visszatértem a kérdéshez, de nekem sem volt egyik sem.

  Ha lehetőségem adódik bármire ami nekem jó, akkor azt elfogadom, megragadom. Ha nem élek vele, soha nem sajnálkozom utána, hogy de jó lett volna!? mindig "megrágom" magamban az ilyen szitukat vagy megbeszéljük a párommal. Utólag nem siránkozok rajta.

  VálaszTörlés
 4. Sok vacilálás után válaszoltam egy kedves üzenetre és most már 1 hete bőszen levelezünk :)
  A lehetőség amit kihagytam, hogy főzzek Kenderesi Tominak...tudom nagy lehetőség lett volna, de nem fér bele a jelenlegi életembe csak akkor ha megfeszültem volna, Azt meg nem akarom, már nem :)

  VálaszTörlés
 5. Úgy gondolom, ha nyitott szemmel - szívvel jár az ember, keresi a lehetőségeket. Jó esetben meg is látja azokat. Egyedi döntés kérdése, hogy melyikkel él vagy nem él. Utólag kár bánkódni bármelyik döntésen, inkább a következő kínálkozó alkalomra kell összpontosítani és ott a lehető legjobb irányba indulni tovább. Szerintem... Igyekszem eszerint élni és nem kihagyni/megbánni semmit. Konkrét példát nem tudnék hozni, napi kb. millió apró ilyen mozzanat van, amire egy idő után rááll az ember szeme :)

  VálaszTörlés

Köszönöm hozzászólásodat! Ellenőrzésem után megjelenik az oldalon, addig is kérlek legyél türelemmel! (Előfordulhat, hogy ez hosszabb időt vesz igénybe, hiszen nem ülök örökké a gép előtt!)
További szép napot!

.

Minimalizálási szenvedélyem eljutott a blogjaimra is. Jelenleg azon dolgozom, hogy minden régi blogomat összeszedjem és egy felületre feltöl...