2017. május 19., péntek

mammerbejegyzés

Néhányszor a sarkantyúmmal eljutottam a helyi fizikoterapeutához, aki tök jó fej csaj, és nem csak az orvos által előírt kezelést, de még egy másikat is alkalmazott, így - bár először még annál is jobban fájni kezdett, mint ahogy alapjáraton - utána határozottan érződött a javulás a lábamban. Sajnos mind a tíz alkalmat nem tudtam kihasználni (hiába van itt, helyben) a sok munka miatt.. és -  halleluja - most a másik lábamban ugyanúgy jelentkezett ez a fájdalom. Hamarosan jön itt is a nyári időszámítás, amikor sokkal lazábban vagyunk, kérek még egy beutalót és a munkaidő kedvezményt kihasználva (remélem, idén is lesz) kikezeltetem a tüskéimet. Már csak azért is, mert akármennyire is egyenesen és büszkén lépdelek (képzeletem szerint), állítólag látszik, hogy fáj a lábam, mert sántikálok. Azért ez nem döfi, pláne az én egómmal, nem sántikálhatok, mint egy nénike.

Amúgy, ezzel kapcsolatban még megjegyzem, hogy hétvégén időjárásváltozás várható, méghozzá lehűlés, ugyanis ma reggelre a fájdalom a lábamban annyira felerősödött, hogy szinte rálépni sem tudok, és fogamat összeszorítva közlekedek, miközben könnyek potyognak a szememből - tapasztalatom alapján időjárásváltozás előtt szokott ez így bedurvulni...

2 megjegyzés:

 1. Én is sántázok, de a bal lábam miatt, és én már nénike vagyok :):)
  Ettől függetlenül utálom, így szerdán én is megyek egy méregdrága dokihoz, aki 60 ezerért feltölti a térdem. :):) Már ott tartok, hogy lecarom az összeget, csak javuljon.

  VálaszTörlés
 2. Túl fiatal vagy Te ahhoz, hogy még ilyen nyavalyákkal küszködj és hogy ennyire rányomja az életedre is a bélyegét, hát ez nagyon nem jó. Ha használt az a kezelés, akkor tényleg jó lenne végig vinned a tíz alkalmat.

  Huhh...eszembe jut a tavaly ilyenkori időszak, mikor nekem fájt a lábam, majd megőrültem, hogy nem tudtam menni, úgyhogy tökéletesen átérzem a problémádat.

  Egy energiával teli ölelést küldök Neked ❤️ 😍 😊

  VálaszTörlés

Köszönöm hozzászólásodat! Ellenőrzésem után megjelenik az oldalon, addig is kérlek legyél türelemmel! (Előfordulhat, hogy ez hosszabb időt vesz igénybe, hiszen nem ülök örökké a gép előtt!)
További szép napot!

...

Jöttem, olvastam blogokat és abban elfáradtam. Öregszem, vagy mijaszösz. Járok a személyi edzőmhöz rendesen, és komolyan mondom, aki azt mo...