2017. március 16., csütörtök

ezmegaz...Írtam néhány zaklatott bejegyzést a családi anomáliánkról, de végül is a kukában landoltak. Megviseltek, feldolgoztam, lezártam, elengedtem. Vége, elmúlt.
Rengeteget dolgozok, sutyiban olvasgatok, de írni már macerásabb. Mostanában wordben leírom a bejegyzést, és amikor tudom, gyorsan beillesztem és közzé teszem.
Otthon kerülöm a számítógépet, olyan nagyon sok a dolog… selejtezhetnékem nem hagy nyugodni, pakolászok örökké, és amikor jobb az idő, akkor meg kapirgászok a kertben. Idő hiányában, és per vagy rossz idő esetén a fejemben rakom össze a kert látványterveit és lelkesedek lelkesen.
Pirosbetűs ünnepeken minden alkalommal kihasználjuk a múzeumok ingyenes látogatási lehetőségét, és Királyfival megyünk, megyünk és megyünk. Szerencsére nyitott és érdeklődő, sőt, várja ezeket a programokat. Tegnap a Természettudományi Múzeumot lőttük be, de mivel nagyon hosszú volt a sor, inkább átmentünk a Nemzeti Galériába – amitől Királyfi kicsit tartott, de tudta, hogy azt én szeretném megnézni, így közölte, hogy akkor most megnézzük és kész. Amikor ott voltunk, kiderült, hogy rengeteg képet ismer, tudja, hogy ki festette és mi a címe. Áhítattal nézte a festmények legtöbbjét, és nagyon jól elbeszélgettünk a többi képről is (én meg nem győztem ámulni és bámulni a fiam tudásán). Végül megállapította, hogy tartott a Galériától, nem ezt várta és nagyon boldog, hogy itt is jártunk. Felmentünk a Galéria kupolájába is – sajnos nem engedtek ki az erkélyre, de így is csodás látvány tárult a szemünk elé (leszámítva a koszos ablaküvegeket, de kicsire nem adunk ugye…)
Csodás nap volt ez a tegnapi (is)

3 megjegyzés:

 1. Csábít a jó idő is, ezernyi jó kis programra lehetett menni. Most, hogy belegondolok, kicsit irigykedek a Nemzeti Galéria miatt, utoljára középiskolai kiránduláson jártam ott, az pedig nem tegnap volt...

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jól teszitek ezt, hihetetlen élményt tud adni. A képet láttam, azóta sem rakom össze magamban azt a tényt, hogy a Királyfi megnőtt, pasi lett belőle és nagyon jól néz ki! :)

  VálaszTörlés
 3. Nagy vágyam végigjárni nekem is a pesti múzeumokat, most már a gyerekkel,ugye. De nekünk oda fel is kellene jutni.... végülis tervben van, hogy idén felmegyünk pár napra, és akkor ezt is jó lenne beiktatni. Majd kérek tőled infókat :).
  Tényleg szép napotok volt! :) (pinteresten van albumom, és kertes részt is tettem bele, van egész sok jó és egyszerűbben megvalósítható ötlet, esetleg nézz körül ott is)

  VálaszTörlés

Köszönöm hozzászólásodat! Ellenőrzésem után megjelenik az oldalon, addig is kérlek legyél türelemmel! (Előfordulhat, hogy ez hosszabb időt vesz igénybe, hiszen nem ülök örökké a gép előtt!)
További szép napot!

...

Jöttem, olvastam blogokat és abban elfáradtam. Öregszem, vagy mijaszösz. Járok a személyi edzőmhöz rendesen, és komolyan mondom, aki azt mo...